capjikia online

MENU


Selamat Datang

capjikia.wapamp.com


http://capjikia.wapamp.com


ÇAPJÎKÎA

08/02/2016 1X 4X 2X 2= 5=
07/02/2016 5X 1= 5X 6X 2= 2X 5X
06/02/2016 3= 5X 1X 1X 1X 1= 1=
05/02/2016 B B 5= 3= 4X 5= 4X







[ENTER MENU]



*




Mbah Warsito
BECIK KANCA BODHO, TINIMBANG KANCA MBULET
capjikia.wapamp.com





PERSONJIAN



JAM 1
POLAH TINGKAHE KOYO WONG ALASAN, ORA DUWE TOTO KROMO
JAM 2
IBARATE KOYO NGUYAHI SEGORO, WONG BODHO NGGURUI WONG KANG PINTER
JAM 3
TTUMINDAKE SAIKI KALEM LAN ANDAP ASOR, MULO TONGGONE PODO TRENYUH
JAM 4
UMURE PAKDHE WES KEPALA LIMO, NANGING DURUNG DIKARUNIAI PUTRO
JAM 5
TONGGONE PODO MICINGNE MOTO YEN KETEMU, JALARAN OMONGANE SARWO NGAPUSI
JAM 6
URIPE WES ORA TAU SUSAH MENEH, KAWIT KAWIN KARO ANAKE PAK LURAH SING SUGIH BONDO
JAM 7
RAMBUTE SAIKI DIABANGI, KUPINGE DITINDIK KIWO TENGEN, MULANE YEN NYEDAKI PRAWAN MESTI DITOLAK


Dingdong
412
United States
1
Powered by
CAPJIKIA Corp.™
©2012


This page has been visited: 7455268 times since may 2012